Tilavuokraus

Tunnelmallista Annalan huvilan alakertaa voi vuokrata juhliin tai vaikka yrityksesi tilaisuuksiin. Alakerrassa on sali, sikarisalonki, tarjoiluhuone, keittiö tukitiloineen, wc, kuisti ja terassi.

Tiloissa voi olla samaan aikaan maksimissaan 50 vierasta. Pöydät väljästi katettuna saliin mahtuu 40 henkilöä. Sikarisalonkiin sopii 6-8 henkilöä. Hinnastot, ohjeet ja varaustilanteen kalenteri löytyvät sivun lopusta.

Annalan huvilaa ympäröivä puutarha on Helsingin kaupungin julkinen puisto, joten emme voi sitä vuokrata emmekä antaa lupaa sellaiseen käyttöön, johon tarvitaan maanomistajan lupa. Koska läheisyydessä on asuintaloja, huvilan tilaisuuden tulee päättyä klo 22.30 mennessä.

Parkkipaikat asiakkaille löytyvät Annalantieltä ja Hämeentieltä. Usein myös Kaironkadulla ja Kaanaankadulla on vapaita paikkoja. Huvilan ympärille ei voi pysäköidä muutoin kuin lyhyttä tavaroiden siirtoa varten. Alueella olevat parkkipaikat on varattu asukkaiden käyttöön.

Kysy tarjous!

Hinnasto 1.10.2021 alkaen tehtyihin varauksiin

Vuokrattava tila on huvilan alakerta. Sallittu enimmäishenkilömäärä huvilassa on 50 henkilöä. Tiloja voi vuokrata vapaina aikoina maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin tilat ovat taustayhdistysten omassa käytössä.

Arkipäivisin

Maanantaista torstaihin (ma – to) vuokra on 65 €/tunti, lyhin vuokra-aika on 3 tuntia.

Perjantaisin vuokra on 85 €/tunti, lyhin vuokra-aika on 4 tuntia.

Näinä päivinä järjestettäviin tilaisuuksiin on mahdollista tilata lisähintaan kokousaamiainen, kevyt lounas ja/tai päiväkahvi.

Lauantaisin

Talvikaudella 1.10. – 30.4. lauantain lyhin mahdollinen vuokra-aika on 5 tuntia ja vuokra on 85 €/tunti. Astiat lisäveloituksella 3 €/hlö.

Lauantaille on tarjolla myös koko päivän paketti, ajalle klo 11.00 – 22.30, jolloin vuokra on 900 €. Annalan Huvilan Ystävien ja Hyötykasviyhdistyksen jäsenille koko päivän vuokra on 700 €. Jäsenyyden tulee olla vähintään vuoden vanha. Hintaan sisältyvät astiat. Hintaan ei sisälly siivousta eikä astioiden pesua. Huvilan tulee olla siivottu ja astioiden tulee olla pestyinä sunnuntaiaamuun klo 9 mennessä.

Lauantain tilavaraus varmistuu maksamalla varausmaksu 150 €. Loppuosa lauantain tilavuokrasta tulee maksaa 14 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Kesäsesonkina 1.5.-30.9. on tarjolla ainoastaan koko päivän lauantai-paketti.

Jäsenhinta on Annalan huvilan ystävien (AHY) ja Hyötykasviyhdistyksen (HKY) jäsenille, jotka ovat olleet jäseninä vähintään vuoden verran.
Liity jäseneksi.

Lisätietoja tilojen käytöstä

  • Huvila on suojeltu arvorakennus, kunnioitathan tiloja ja sen ympäristöä!
  • Kynttilöiden polttaminen, uunien lämmittäminen ja tupakointi huvilassa ja terassilla on kielletty.
  • Tilaisuuksien tulee päättyä klo 22.30 mennessä, sillä naapurissa sijaitsee asuintaloja.
  • Vuokraajan on mahdollista tulla valmistelemaan tilaa tuntia ennen tilaisuuden alkua ilman erillistä maksua.
  • Vahtimestari vaaditaan klo 18 jälkeen tilaisuuksiin. Annalan huvilan ystävien ja Hyötykasviyhdistyksen jäsenille Vahtimestari on vapaaehtoinen
  • Tilan voi siivota itse, tai tilata meiltä. Jos siivous jää tekemättä, veloitamme sen jälkikäteen.
  • Arkisin huvilassa on myös muuta toimintaa.

Kalenterista näet ajantasaisen varaustilanteen