8.10. klo 18 Musiikkidraama Sandra

”En minä mitään kapinaa aloittanut, mutta minä siitä kärsin.”

Heidi Köngäs on sovittanut monologinäytelmän romaanistaan Sandra. Annalan huvilassa esitettävä musiikkidraama kuvaa naista, joka jää lapsineen sisällissodan rintamien väliin. Esiintyjinä näyttelijä Kaija Pakarinen ja muusikko Lea Pekkala. Köngäs sai romaanistaan Kiitos kirjasta -mitalin.

Ilmaisen pääsylipun esitykseen voi noutaa maanantaina 1.10.2018 klo 18.00 – 20.00 välisenä aikana Arabianrannan kirjaston palvelutiskiltä. Lippuja ei voi varata etukäteen sähköpostilla, puhelimella tai kirjastossa, eikä ilmoittautuminen esityksen Facebook -tapahtumassa käy varauksesta. Suuren ennakkokysynnän vuoksi lippuja luovutetaan korkeintaan kaksi per hakija. Esitykseen on jaossa yhteensä vain 45 lippua, koska paikkoja katsojille on rajoitettu määrä.

Café Anneberg palvelee tuntia ennen ja tunnin esityksen jälkeen. Tänä aikana myös kirjailija Heidi Köngäs on tavattavissa kahvilassa.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Arabianrannan kirjasto, Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki kulttuuri- ja kaupunginosayhdistys Artova ry, Pop & Jazz Konservatorio sekä Metropolian ja Pop & Jazz Konservatorion kirjasto sekä Annalan huvila. Tapahtuma on osa Arabia135 Musiikkia -projektia, johon järjestäjät ovat saaneet avustusta Aluehallintovirastolta. Projektin tarkoitus on kehittää musiikkikirjastotoimintaa uuden palvelukonseptin voimin.

Arabia135musiikkialappu