6.5. klo 10 Älä laihduta! -päivä Annalan huvilassa

Tasapainonhallintaa, hyvän mielen herkkuja, kevyttä ja painavaa asiaa hyvinvoinnista.

  • Hyvän olon puutarhakahvila auki Annalan huvilassa klo 10 – 16
  • Kakkuraati olet Sinä! Huvilan kahvilassa tarjolla hillitön määrä kakkuja ja leivonnaisia – tule testaaman ja arvioimaan mielestäsi parhaat kakut ja piiraat. Yleisön suosikit otetaan Annalan huvilan puutarhakahvilan vakiovalikoimaan.
  • Klo 12 professori, tutkija Aila Rissanen puhuu painavaa asiaa hyvinvoinnista
  • Klo 13 Aivot jumppaa – aivopuistojumppa Annalan puutarhassa kaiken ikäisille ja -kokoisille. Aiempaa kokemusta ei tarvita.
  • Klo 14 muusikko Stina Koistinen puhuu aiheesta ”Vieras keho ja vieras kehossa – elämää syöpähoitojen ja ruumisnormien puristuksissa”
  • Klo 15 Huima Laulu -ääni-improvisaatioryhmä keventää tunnelmaa inspiraationaan yleisön kokemukset mahdottomista dieteistä ja toivottomista laihdutuskuureista.

Huonot laihdutusvinkit saa myös jättää paperille kirjoitettuna Annalan takassa poltettavaksi.

Parhaat hyvän olon vinkit sen sijaan kootaan ylös ja säästetään, koostamme kaikista hyvän olon vinkeistä ”Tasapainonhallinnan huoneentaulun” ja julkaisemme ne myös Annalan huvilan Facebook-sivuilla.

Älä laihduta -päivän tarkoituksena on herätellä ihmisiä kyseenalaistamaan laihduttamiseen ja painoon liittyviä päähänpinttymiä ja pakkomielteitä. Edes yhtenä päivänä vuodessa jokainen voisi hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Älä laihduta -päivänä keskustellaan hyvinvoinnista ja terveydestä, joiden lähtökohtana ja päämääränä ei ole laihtuminen. Ihminen voi elää terveellisesti ja olla terve koosta riippumatta.

Tapahtuman järjestää Annalan huvilan ystävät ry ja Hyvinvoinnin tilat -hanke.

<- Takaisin tapahtumalistaukseen