Annalan huvilan ystävät ry

Annalan huvilan ystävät ry – Villa Annebergs vänner rf on vuonna 2017 perustettu kannatusyhdistys, joka kerää varoja Hyötykasviyhdistyksen omistaman ja Kiinteistö Oy Pro Annebergin hallinnoiman Annalan huvilan eli Villa Annebergin kunnostukseen ja ostovelan maksuun.

Vuosina 2017 – 2021 Annalan huvilan ystävät ovat pitäneet sunnuntaikahvilaa ja järjestäneet tapahtumia huvilassa ja keränneet näin rahastoon yli 180 000 euroa huvilan kunnostamista varten. Annalan huvilan ystävät ovat lisäksi hankkineet huvilan saliin kalusteita ja av-laitteita, pöytiä ja tuoleja terassille, astioita ja kylmäkalusteita keittiöön ja tarjoilutilaan. Annalan huvilan ystävät ovat osallistuneet puutarhakulttuurin keskuksen visiointiin Annalanmäelle.

Liittymällä Annalan huvilan ystävät -yhdistyksen jäseneksi tai kannatusjäseneksi olet päässyt mukaan vaikuttamaan Helsingin vanhimman huvilan kehittämiseen puutarhakulttuurin keitaaksi ja olet tukenut  kulttuurihistoriallisesti merkittävän rakennuksen kunnostamista. Kiitos tuesta!

Vuonna 2022 emme kerää jäsenmaksua – syyskokouksessa 2022 päätämme yhdistyksen jatkosta.

Valitse itsellesi sopiva jäsenyys ja maksa jäsenmaksu:

Maksun saaja: Annalan huvilan ystävät ry

Tili: Nordea FI68 1544 3000 0507 78

Viesti: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Varsinainen jäsen: 20 € / vuosi

Kannatusjäsen: 100 € / vuosi

Kiitos kannatuksesta!

Osoitteenmuutos

Tapahtumat jäsenille:

24.3.2022 klo 18 Annalan huvilan ystävät ry:n kevätkokous Annalan huvilalla.

Syyskokouksen aikataulusta ei ole vielä päätetty.

Advertisement